Hondenuitlaatservice

Bent u vanwege uw baan of uw gezondheid op zoek naar een hondenuitlaatservice? Of bent u op zoek zodat uw hond lekker zijn energie kwijt kan en kan spelen met anderen? Wij bieden u een betrouwbare en professionele hondenuitlaatservice aan met jaren ervaring.

Groepswandelingen Diemerbos

Er worden mooie, lange wandelingen met de honden gemaakt in het Diemerbos. Het Diemerbos staat bekend als een leuk bos, met vele hondenpaden, uitrenvelden en meertjes.

Praktische informatie

Vooraf komen wij eerst vrijblijvend met u en uw hond kennismaken. Daarna stemmen we in overleg af welk roedel het meest geschikt is voor uw hond. Wij halen uw hond op en brengen hem weer veilig thuis. Maandag tot en met vrijdag lopen we met het roedel, we werken in regio Amsterdam en Diemen. Voor privéwandelingen zijn wij de gehele week beschikbaar.

Privéwandelingen bij huis

Voor sommige honden kan het lopen met een roedel zwaar zijn, denk aan pups, zieke of oudere honden, loopse teefjes of honden die niet met andere honden samenkunnen. Onze hondenuitlaatservice biedt ook daarom wandelingen bij huis aan. Er wordt een lekker lang stuk gelopen met uw hond(en) en ze krijgen veel aandacht.

Neem contact op met Adinda Kok via info@diemerdoggies.nl voor een oplossing op maat!